رنگها در طراحی سایت چیزی فراتر از زیبایی صرف هستند و بر نحوۀ تعامل و درک کاربر تأثیر میگذارند. بنابراین به جرأت میتوان گفت که روانشناسی رنگها در طراحی سایت روی برندینگ، استراتژی عملی و تصمیمگیری کاربر، تأثیر مستقیم میگذارد.
در این مطلب از سهامگ، قصد داریم بیشتر دربارۀ روانشناسی رنگها در طراحی سایت و دلیل اهمیت آن با هم صحبت کنیم و نکاتی را پیرامون روانشناسی رنگ ها در طراحی سایت با شما مطرح سازیم. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
منظور از روانشناسی رنگها در طراحی سایت چیست؟
روانشناسی رنگها، علمی است که دربارۀ تأثیر رنگها روی رفتار انسان سخن میگوید. اغلب ما به نقش رنگ در آشپزی، طراحی دکوراسیون، فشن شو، صنعت بستهبندی معتقدیم، اما شاید باورش برایمان سخت باشد که در طراحی سایت نیز این مسئله اهمیت دارد و باید به هارمونی رنگ ها در طراحی سایت، توجۀ ویژه داشتهباشیم.
وقتی دربارۀ روانشناسی رنگها در طراحی سایت صحبت میکنیم، یعنی استفاده از رنگهای مناسب در قسمتهای مختلف، ترکیب رنگ صحیح و انتخاب درست غلظت رنگ و … در طراحی سایت. به گونهای که این هارمونی رنگ موجب حس رضایت در مخاطب شده، و کلیک را افزایش دهد و درنهایت، فروش و نرخ تبدیل بیشتر برای شما به ارمغان بیاورد.
چرا شناخت روانشناسی رنگها در طراحی سایت اهمیت دارد؟
براساس گفتههای سایت (greengeeks) ، رنگها میتوانند تا % 80 در شناخت برند کمک کنند و موجب افزایش فروش و تبدیل بازدیدکننده به مشتری شوند.
رنگهای مختلف، احساسهای متفاوتی را در افراد بر میانگیزند، که این موضوع به نحوۀ تعامل آنها با برند یا محتوای شما تأثیر میگذارد. با استفادۀ استراتژیک از رنگها میتوان تجربه کاربری را به گونهای تنظیم کرد که با نیازهای شما همخوانی داشته باشد و کاربران را به انجام اقدامات مورد نظرتان، ترغیب کند.
چگونه با توجه به روانشناسی رنگها در برندینگ، سایتی جذاب طراحی کنیم؟
در این قسمت لازم است به یک سری نکات روانشناسی رنگها در طراحی سایت اشاره کنیم که کمکمان میکند، سایتی جذاب و تأثیرگذار داشتهباشیم. در انتخاب رنگ مناسب سایت باید به نکات زیر توجه کنیم:
1. مخاطب هدف
نخستین قدم در انتخاب رنگ مناسب، شناسایی مخاطب هدف کسبوکارتان است. شناخت مخاطب میتواند به طور قابل توجهی بر جزییات طراحی سایت شما، از جمله رنگها و فونتها، تأثیر بگذارد. یادتان باشد، روانشناسی رنگها در طراحی سایت به شدت موثر بوده و موجب جذب و تبدیل مخاطب میشوند.
2. نوع محصولات یا خدمات
نوع محصولاتی که به فروش میرسانید یا خدماتی که ارائه میدهید نیز در انتخاب رنگ سایت اهمیت زیادی دارند. مثلا اگر شما گیاه میفروشید، یا در حوزۀ فضای سبز فعالیت میکنید، به نظر میرسد، رنگ سبز برای شما مناسبتر است. چراکه اغلب کسبوکارهای باغبانی از رنگ سبز استفاده میکنند و این رنگ؛ افراد را به طبیعت متصل میسازد.
3. برندسازی شخصی (Personal Branding)
نکتۀ سوم که در روانشناسی رنگها در طراحی سایت باید به آن بپردازیم، پرسونال برندیگ یا برندسازی شخصی است. منظور از برندسازی شخصی، این است که چگونه توجۀ جهان را به برندتان و شایستگیهایش جلب کنید.
یکی از مقولههای مهم در این رابطه، رنگ سایت است. رنگی که برای سایتتان انتخاب میکنید، میتواند روی نحوۀ نگاه مردم به برند شما تأثیر بگذارد. یک رنگ برند منسجم به همراه محتوای مفید و کاربردی، نشان از تخصص و حرفهای بودن شما دارد. با شناخت و آگاهی از روانشناسی رنگها در طراحی سایت، میتوانید رنگ درستی را انتخاب کنید که به نفعتان عمل کند نه علیه شما!
رنگهای مناسب در طراحی سایت کدامند؟
حال با توجه به نکاتی که در رابطه با روانشناسی رنگها در طراحی سایت با شما در میان گذاشتیم، نوبت آن رسیده که کمی در مورد خود رنگها با هم صحبت کنیم و بگوییم هر رنگ چه حسی را در مخاطب ایجاد میکند:
· رنگ آبی در طراحی وب
به نظر شما چرا رنگ آبی در طراحی سایت، آنقدر طرفدار دارد؟ در پاسخ باید گفت: آبی محبوبترین رنگ در جهان است. مطالعات نشان میدهد که این رنگ را آقایان بسیار میپسندند.
از طرفی دیگر آبی مثل آسمان یا اقیانوس آرام، نماد آرامش و ارتباط عمیق معنوی، اعتماد، وفاداری و مسئولیتپذیری است. به همین دلیل لباس پلیس بسیاری از کشورهای غربی، رنگ آبی است. در دنیای حرفهای، رنگ آبی نماد کارمندان هدفمند و وفادار است و محیطهای کاری قابل اعتمادی را ایجاد میکند.
چه زمانی باید از رنگ آبی در سایت خود استفاده کنید؟
- وقتی میخواهید به مخاطب حس اعتماد و تخصص منتقل کنید. به طور مثال موسسات مالی و پلتفرمهای شرکتی از این رنگ استفاده میکنند که به مخاطب نشان دهند، ثبات دارند و قابل اعتماد هستند.
- وقتی در مورد آرامش و سکون حرف میزنید، سایتهای سلامت، مدیتیشن، اسپا و سایتهای حوزۀ تندرستی از این رنگ استفاده میکنند.
- سایتهایی که در مورد تکنولوژی و ارتباطات فعالیت میکنند، نیز اغلب از رنگ آبی در لوگو و سایت خود کمک میگیرند، این رنگ نماد هوش، ارتباط و کارایی است.
- از سوی دیگر رنگ آبی در صورتیکه درست استفاده شود، مناسب برجسته کردن، عناصر صفحه، و دکمههای فراخوان است و موجب تمایز آن عنصر از متن سفید یا سیاه میگردد.
چه زمانی باید از رنگ آبی در وبسایت خود اجتناب کنید؟
- استفاده بیش از حد از رنگ آبی، از لحاظ روانشناسی رنگها در طراحی سایت، مخاطب را خسته میکند.
- اگر سایت شما پر جنبوجوش یا احساسی است، آبی انتخاب مناسبی نیست.
- آبی باعث میشود افراد کمتر احساس گرسنگی کنند، بنابراین در سایتهایی که با غذا مرتبط هستند، انتخاب خوبی نیست.
· رنگ قرمز در طراحی سایت
وقتی حرف از رنگ قرمز میشود، طیف وسیعی از احساسات را در بر میگیرد، از شور و شوق، گرما و نشاط گرفته تا خشم، خطر و خشونت!
در دنیای تجارت از این رنگ به عنوان نماد احساسات و خاطرات یاد میکنند و در برندینگ، توجۀ مخاطب را به خود جلب کرده و تأثیر ماندگاری در او ایجاد میکند. با این حال، نباید زیاد هم از آن استفاده کرد، چون تأثیر منفی بر مخاطب میگذارد.
استفاده از آن در برجستهکردن عناصر سایت، فراخوان، در عناوین، لوگوها، تایپوگرافی، صفحات فرود سایت و بنرها انتخاب مناسبی است.
چه زمانی از رنگ قرمز در سایت خود استفاده کنید؟
- اگر کسبوکار شما با غذا یا فروش سروکار دارد، رنگ قرمز انتخاب مناسبی است چون توجه مشتری را جلب کرده و در او احساس فوریت را ایجاد میکند.
- سایتهایی که مخاطبشان کودکان یا جوانان هستند، سایتهای ورزشی یا سبک زندگی این رنگ، انتخاب مناسبی است.
- سایتهایی که در صنایع مد یا زیبایی فعالیت میکنند، به دلیل ارتباط آن با جذابیت، ظرافت و سکسی بودن، این رنگ، انتخاب ایدهآلی است.
چه زمانی باید از رنگ قرمز در طراحی سایت خود دوری کنید؟
- سایتهایی که با افراد مسن سروکار دارند. این رنگ ممکن است برای افراد محافظهکار، بیش از حد پررنگ یا خشن باشد.
- فضاهایی که نیاز به آرامش دارند، از رنگ قرمز نباید استفاده کنند.
- کسبوکارهایی که مخاطبهای آنها محافظهکارترند مثل موسسات حقوقی، مالی و کسبوکارهای سنتی.
· رنگ زرد در طراحی سایت
برندهایی مثل IKEA و Walmart، برای استفاده بهینه از رنگ زرد، از رنگ پس زمینه آبی در طراحی سایت و لوگو استفاده کردهاند. با این کار به 2 هدف مطلوب رسیدهاند: چشم مخاطب دیگر خسته نمیشود، یک فضای غیررسمی که نیاز مخاطبشان است را نیز ایجاد کردهاند. در باکس رنگی گذاشته شود و یا بولد و درشتتر از فونت مطلب شود.
برای استفاده بهینه از زرد و جلوگیری از خستگی چشم، میتوان آن را با پسزمینههای خنثی ترکیب کرد. رنگ زرد در طراحی سایت، نماد خوشبینی، شادی و روشنفکری است، البته احساساتی مثل ترس و خیانت را نیز در مخاطب القاء میکند.
این رنگ، علاوه بر زیبایی بصری، موجب تقویت خلاقیت و خوشبینی شده و توانایی ذهنی را تقویت میسازد. زرد میتواند موجب افزایش هوشیاری و تقویت حافظه شود. هرچند استفادۀ بیش از حد از آن، موجب خستگی چشم و کاهش تمرکز میشود.
این رنگ بهخاطر جذابیت بصریاش، توجه کاربران را به پیامهای برند جلب کرده و حس گرما و نشاط ایجاد میکند. برندهایی که محصولات مقرونبهصرفه دارند، معمولاً از زرد برای ایجاد واکنش احساسی مثبت استفاده میکنند.
چه زمانی از رنگ زرد در سایت خود استفاده کنید؟
- اگر میخواهید فضایی گرم و راحت ایجاد کنید، این رنگ را در طراحی سایت خود به کار گیرید.
- سایتهایی که در حوزههای دکوراسیون داخلی و سبک زندگی فعالیت دارند، این رنگ، انتخاب مناسبی است.
- اگر در حوزۀ خلاقیت و ایدهپردازی فعالیت دارید، رنگ زرد انتخاب کاملا بهجا و مناسبی است.
- اگر مخاطب سایت شما جوانان هستند یا در حوزههای فرهنگ جوانان، مد یا سرگرمی فعالیت دارید، از این رنگ در طراحی سایت خود استفاده کنید.
- رنگ زرد اشتها را تحریک میکند، بنابراین اگر در حوزه غذا فعالیت میکنید و یا میخواهید تخفیف یا پیشنهاد ویژهای بدهید، این رنگ بسیار ترغیبکننده و شادیبخش است و به راحتی توجۀ مخاطب را به خود جلب میکند.
چه زمانی از رنگ زرد در سایت خود اجتناب کنید؟
- در شرایطی که برند شما نیاز به اقتدار، جدیت یا اعتماد دارد، زرد ممکن است، انتخاب مناسبی نباشد.
- خواندن متن زرد روی پسزمینه سفید یا متن سفید روی پسزمینه زرد، خصوص برای کمبینایان مشکل است.
- زرد برای کسبوکارهای رسمی و محافظهکار که میخواهند تصویر جدی از خود به مخاطب نشان دهند، انتخاب خوبی نیست. چون در مخاطب این حس را ایجاد میکند که این برند غیررسمی و بازیگوش است.
رنگ سبز در طراحی سایت
سبز نمادی از طبیعت سرسبز و مناظر زیباست. این رنگ، در طراحی سایت، نماد رشد، هماهنگی و آرامش است و اغلب در سایتهایی که با طبیعت ارتباط روانشناختی دارند، به کار گرفته میشود. از سوی دیگر رنگ سبز، نماد رونق و شفافیت در کسبوکار نیز هست و باعث میشود که مشتریان بیشتر احساس امنیت و اعتماد کنند.
برندهایی که در حوزۀ سلامت، بهداشت و غذا فعالیت میکنند و به ترویج سبک زندگی سالم میپردازند، از این رنگ در طراحی سایت خود استفاده میکنند.
چه زمانی از سبز در سایت خود استفاده کنید؟
- روانشناسی رنگها در طراحی سایت میگوید هرگاه سایت شما به مسائل زیستمحیطی، باغبانی، سلامت و تندرستی میپردازد، استفاده از سبز در آن بسیار مناسب است.
- افزون براین اگر در حوزۀ مدیتیشن، یوگا و یا اسپا فعالیت دارید، این رنگ، فضایی آرامش بخش در محیط آنلاین کسبوکار شما ایجاد میکند.
- سبز نماد رشد و ثبات نیز هست و برای سایتهای مالی، مدیریت ثروت و رشد محور، انتخاب ایدهآلی است.
- از سوی دیگر نشان تازگی، نوآوری و آیندهنگری است و اگر کسبوکار شما در حوزههای صنایع فناوری، نوآوری و پایداری فعالیت میکند، این رنگ نشان از ایندهنگری و ثبات و اعتماد دارد.
چه زمانی از سبز در سایت خود اجتناب کنید؟
- استفادۀ تنها از رنگ سبز در طراحی سایت، میتواند خستهکننده باشد. بهتر است از رنگهای مکمل کنار آن استفاده کنید تا جذابیت بیشتر به سایت بدهد.
- سبز ممکن است در برخی فرهنگها نماد حسادت یا بیماری باشد. بنابراین پیش از استفاده از آن، به این مسئله و موقعیت جغرافیایی کسبوکارتان توجه کنید.
- اگر هویت یا پیام برند شما با مفهوم کلمه سبز در فرهنگ جامعه مثل نماد رشد، طبیعت و یا ثبات مطابقت نداشتهباشد، باعث سردرگمی و عدم انسجام میگردد.
مفهوم رنگ صورتی در طراحی سایت
این رنگ نسخۀ ملایمتری از قرمز و نمایانگر عشق ملایم، صمیمیت و تفکر است. میتوانید از این رنگ در طراحی وب خود برای ایجاد احساسات آشنایی یا پرورشهنده استفاده کنید. البته این رنگ یادآور معصومیت و دوران شیرین کودکی است و گاهی اوقات نشاندهندۀ سادهلوحی، حماقت و آسیبپذیری است. از لحاظ اصول رنگ بندی سایت، این رنگ مفاهیم خشن را در ذهن مخاطب یادآوری نمیکند و در کمپینهای موفق همچون آگاهی از سرطان پستان استفاده میشود.
چه زمانی از رنگ صورتی در سایت خود استفاده کنید؟
- اگر سایت شما پیرامون مسائل جنسیت زنانه یعنی مد، زیبایی، عروسی و مطالب عاشقانه است، از این رنگ استفاده کنید.
- مخاطب وبسایت شما دختران و مادران جوان هستند یا افرادی که در حوزۀ کودکان، اسباببازی و مراقبت از کودک و آموزشهای اولیه فعالیت میکنند. در چنین شرایطی نیز استفاده از این رنگ، انتخاب بسیار مناسبی است.
- اگر قصد دارید، نرمی و آرامش را به مخاطب خود القاء کنید، از رنگ صورتی پاستیلی کمک بگیرید. وبسایتهایی مثل سلامت، مراقبت از خود و سلامت روان که آرامش را ترویج میدهند، این رنگ انتخاب بسیار ایدهآلی است.
- برای وبسایتهای مد، که میخواهند ظرافت و لوکس بودن را ترویج دهند، صورت انتخاب بسیار خوبی است.
چه زمانی از رنگ صورتی در سایت خود اجتناب کنید؟
- اگر محیط کار شما رسمی و جدی است، از رنگهای خنثی استفاده کنید.
- از لحاظ روانشناسی رنگها در طراحی سایت، اگر وبسایت شما میخواهد از کلیشههای جنسیتی اجتناب کند یا مخاطب گستردهتری داشته باشد، رنگ صورتی انتخاب مناسبی نیست.
استفاده از رنگ بنفش در طراحی سایت
رنگ بنفش در طول تاریخ سمبل، نمادهای مختلف بودهاست. این رنگ، مورد علاقۀ پادشاهان بوده و از آن به عنوان نماد ثروت و اجناس لوکس استفاده میکردند. از سوی دیگر بنفش نماد عرفان، سحر و جادو نیز هست.
از لحاظ روانشناسی رنگها در طراحی سایت، این رنگ، نماد استقلال و ظرافت، رمز و راز و درنهایت، شور و علاقه است. بنفش روشن آن آرامشبخش و الهامبخش است و بیشتر در مخاطب ایجاد حس زنانگی و رومانتیکبودن میکند. در حالیکه رنگ تیرهاش، ممکن است، غم و خشم را در مخاطب تداعی کند.
چه زمانی از رنگ بنفش در وبسایت خود استفاده کنید؟
- اگر برند کسبوکار شما لوکس و گرانقیمت است و یا در صنایع خاص فعالیت میکند، انتخاب رنگ بنفش در طراحی سایت، انتخاب کاملا مناسبی است.
- برای سایتهایی که به معنویت، سلامت، هنر و نوآوری میپردازند؛ این رنگ، انتخاب بسیار خوبی است.
- رنگ بنفش روشن برای سایتهایی که در حوزۀ سلامت، مراقبت از خود و روان فعالیت میکنند، نیز انتخاب بسیار متناسبی است.
- اگر در زمینه مد، فشن، زیبایی و عروسی فعالیت میکنید، به قول معروف مخاطب شما بانوان هستند، رنگ بنفش کاملا انتخاب خوبی است.
چه زمانی ازرنگ بنفش در بسایت خود اجتناب کنید؟
- استفادۀ بیش از حد از رنگ بنفش موجب ایجاد حس کسلی در مخاطب میشود و جذابیت بصری ندارد.
- در برخی فرهنگها، رنگ بنفش نماد عزاداری، فساد یا ابهام است بنابراین در استفاده از این رنگ در هر موقعیت جغرافیایی دقت کنید.
- این رنگ برای صنایع جدی، رسمی یا محافظهکار مناسب نیست.
رنگ قهوهای در طراحی سایت
انتخاب رنگ قهوهای برای سایت نشاندهنده اعتماد به نفس، صداقت و تعهد است. برندهای مشهوری همچون Hershey’s و UPS از این رنگ، برای تصویرسازی طبیعی و سالم استفاده میکنند.
استفاده از رنگ قهوهای در سایت، ممکن است؛ فروش آنی را تضمین نکند، اما ارتباطات مثبتی همچون اعتماد و وفاداری را در مخاطب تقویت کرده و به ایجاد روابط قویتر بین مصرفکننده و فروشنده کمک میکند.
چه زمانی از قهوهای در سایت استفاده کنیم؟
- اگر شما در حوز محیطزیست و محصولات سازگار با آن فعالیت میکند و کلا حوزه فعالیت شما با طبیعت سروکار دارد، این رنگ انتخاب مناسبی برای برند شما خواهد بود.
- اگر شما فروشگاههای عتیقه دارید یا محصولات دستساز و صنایع دستی دارید به نوعی که با مهارت، اصالت، گذشته و نوستالژی مخاطب سروکار دارید، رنگ قهوهای برای شما انتخاب بسیار خوبی است.
- کسبوکارهایی که در حوزۀ دکوراسیون داخلی فعالیت میکنند، یا محصولات دنجی را تولید یا به فروش میرسانند که با کافیشاپها سروکار دارد، این رنگ انتخاب بسیار مناسبی برای آنها خواهد بود.
- وبسایتهای مالی، حقوقی و خدمات حرفهای که به دنبال ظاهری جدیتر هستند، قهوهای انتخاب خوبی است.
چه زمانی از قهوهای در سایت خودداری کنیم؟
- استفاده از رنگ قهوهای به صورت بیش از حد، چندان جالب نیست و مخاطب را کسل و خسته میکند.
- ممکن است تصاویری از کثیفی، پوسیدگی یا منفیگرایی را تداعی کند.
- وقتی که این رنگ با هویت یا پیام برند شما همگون نباشد در مخاطب موجب سردرگمی خواهد شد.
مفهوم استفاده از رنگ سفید در طراحی سایت
سفید، روشنترین رنگ، نماد صداقت، پاکی و معصومیت است. این رنگ هنوز هم در عروسیها رنگ اصلی است و از آن به عنوان، نماد کمال، استفاده میکنند. همچنین میتواند به معنای شروع تازه، پاک کردن گذشته و آماده کردن ذهن برای ایدههای جدید باشد.
رنگ سفید در مخاطب حس آرامش؛ آسودگی و امید و معنای زندگی میدهد. در طراحی سایت، رنگ سفید به عنوان پاکسازی روح و جان از افکار منفی است. اما استفادۀ بیش از حد از آن نیز مضر است و مخاطب احساس خالی و تنها ماندن میکند.
چه زمانی از سفید در سایت خود استفاده کنید؟
- در سایتهای مدرن و شیکی که به طراحی مینیمال علاقه دارند، مثل مد، فناوری و طراحی.
- رنگ زمینۀ پورتفولیوها، عکاسی و سایتهای اطلاعاتی
- برای سایتهای مختلف، بدون تعصب فرهنگی یا جنسیتی
- سایتهای پر محتوایی که در حوزۀ آموزش فعالیت دارند.
چه زمانی از سفید در سایت خود اجتناب کنید؟
- در نور کم، یک وبسایت سفید ممکن است، خیلی روشن یا خیره کننده باشد و باعث ناراحتی کاربران گردد. سفید باید با رنگهای دیگر متعادل شود تا از خستگی چشم جلوگیری شود.
- طراحی به رنگها، بافتها و عناصر بصری دیگری نیاز دارد تا عمق و جذابیت بیشتری پیدا کند.
- تفاوت زیاد بین سفید روشن و متن ممکن است به چشمان شما آسیب برساند یا خواندن را سخت کند.
استفاده از رنگ مشکی در طراحی سایت
مشکی یک رنگ قدرتمند است که موجب تمایز شما از بقیه میشود. این رنگ، احساسات را پنهان میسازد و در طراحی سایت، مواقعی که میخواهید رازآلود بودن، محافظت و اغواگری را به مخاطب القاء کنید، رنگ بسیار مناسبی است.
چه زمانی باید از سیاه در وبسایت خود استفاده کنید؟
- اگر برند شما لوکس است یا در زمینۀ مد فعالیت میکنید و میخواهی پیچیدگی و ظرافت را به مخاطب القاء کنید.
- وقتی میخواهید کنتراست و تأکید ایجاد کنید، عناصر مهم را برجسته کرده و یا محصولات را نمایش دهد یا فضای درماتیک ایجاد کنید.
- برای وبسایتهای مدرن در زمینه فناوری، هنر و طراحی، رنگ مشکی انتخاب مناسبی است.
- سایتهایی که میخواهند قدرت و حرفهای بودن را به نمایش بگذارند، استفاده از رنگ مشکی در انها، یک انتخاب ایدهآل است.
چه زمانی باید از رنگ مشکی در طراحی وبسایت خود اجتناب کنید؟
- یادتان باشد، استفادۀ بیش از حد از رنگ مشکی میتواند فضای طراحی را سنگین کند.
- در برخی فرهنگها، سیاه نماد تاریکی، غم و منفیگرایی است.
و اما سخن آخر
همانطور که اشاره کردیم، در طراحی سایت، رنگها نقش بسیار مهمی در جلب توجه کاربران و ایجاد احساسات متفاوت و خاص دارند. انتخاب رنگهای مناسب میتواند تأثیر زیادی بر تجربه کاربری، نرخ تبدیل و موفقیت برند شما بگذارد.
از رنگها برای ایجاد فضایی مناسب که با هدف و پیام سایت همخوانی داشته باشد، استفاده کنید. یادتان باشد، شناخت درست روانشناسی رنگها و استفاده از آنها در طراحی سایت، علاوه بر افزایش جذابیت، میتواند تجربه بهتری برای کاربران ایجاد کند.
اگر به دنبال طراحی سایت حرفهای و جذاب برای کسبوکار خود هستید، تیم ما در «آژانس دیجیتال مارکتینگ سها» میتواند به شما کمک کند تا سایتی متناسب با نیازهای برند خود داشته باشید. برای مشاوره و طراحی سایت با ما تماس بگیرید و از خدمات رایگان مشاورۀ ما بهرمند شوید.
منبع: cosmicostudios