آژانس دیجیتال سها مارکتینگ

11 عامل کلیدی که نرخ کلیک ایمیل مارکتینگ شما را بالا می‌برد!

تکنیک های ایمیل مارکتینگ

آشنایی و تسلط کامل به تکنیک های ایمیل مارکتینگ، به شما کمک می‌کند تا کمپین‌های ایمیلی خوب و هدفمندی را طراحی کنید. یادتان باشد، بازاریابی ایمیلی، زمانی به اوج موفقیتش می‌رسد و نرخ تبدیل را بالا می‌برد که یک استراتژی دقیق و حرفه‌ای پشت سرش باشد.

در این مطلب از سهامگ، قصد داریم، ضمن آشنایی شما با مفهوم ایمیل مارکتینگ، درباره‌ی مفاهیمی همچون(CTR)،(CTOR)، تفاوت آن‌ها با هم، عوامل موثر در موفقیت استراتژی ایمیل مارکتینگ و … با هم صحبت کنیم. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ چیست؟

منظور از ایمیل مارکتینگ، نوعی بازاریابی است که از طریق ایمیل انجام می‌شود و شما با کمک آن محصولات یا خدمات‌تان را تبلیغ و مشتریان را ترغیب به وفاداری می‌کنید. با کمک ایمیل مارکتینگ، شما قادرید، مشتریان موجود در لیست ایمیل‌تان را از محصولات جدید، تخفیف‌ها و خدمات دیگر برندتان آگاه سازید.

منظور از نرخ کلیک و نرخ بازشدن ایمیل مارکتینگ چیست؟

در ایمیل مارکتینگ نرخ کلیک CTR و نرخ بازشدن (Open Rate) دو معیار مهم و اساسی هستند. نرخ کلیک، تعداد افرادی است که ایمیل را دریافت و روی آن کلیک کرده‌اند. نرخ باز شدن، تعداد افرادی است که ایمیل را باز کرده و روی لینک داخل آن نیز کلیک کرده‌اند.

CTR و CTOR چه تفاوتی با هم دارند؟

CTR، به تمام افرادی اشاره دارد که ایمیل را دریافت کرده‌اند. در‌حالی‌که CTOR فقط به افرادی اشاره می‌کند که ایمیل را باز کرده‌اند. بنابراین، CTOR تمرکز بیشتری بر محتوای ایمیل دارد و می‌تواند نشان‌دهنده جذابیت و کارایی آن باشد.

چگونه نرخ کلیک ایمیل مارکتینگ‌مان را محاسبه کنیم؟

برای محاسبه نرخ کلیک ایمیل، باید تعداد افرادی که روی پیام‌تان کلیک کرده‌اند را تقسیم بر تعداد افرادی کنید که ایمیل شما را دریافت کرده‌اند. نتیجه‌ی حاصل را در 100 ضرب کنید، نرخ کلیک‌تان   به‌دست می‌آید.

بیشتر بخوانید  چگونه ایمیل انبوه ارسال کنیم؟ + آموزش

نرخ کلیک ایمیل مارکتینگ خوب چقدر است؟

بی‌شک این سوالی است که ذهن هر صاحبب کسب‌وکاری را به خود جلب می‌کند. نرخ کلیک به نوع صنعت و کسب‌وکار شما بستگی دارد و عواملی مثل بودجه، اهداف و مخاطب‌های هدف روی آن تأثیر می‌گذارند. اما؛ اگر بخواهیم به‌صورت کلی در این رابطه صحبت کنیم، باید بگوییم:

براساس تحقیقات (Moosend)، این ابزار مناسب اتوماسیون ایمیل‌ها، CTR در صنایع مختلف حدود %4.01 برآورد شده‌است. البته سایر سرویس‌های بازاریابی ایمیلی همچون (Mailchimp) این نرخ را حدود %2.91 و (CampaignMonitor) آن را %2.3 اعلام کرده‌است.

عوامل کلیدی در موفقیت ایمیل مارکتینگ

برای موفقیت در ایمیل مارکتینگ، رعایت نکات کلیدی زیر اجباری است:

1.    رعایت قوانین

ابتدا بررسی کنید که دریافت کنندگان ایمیل اجازه‌ی ارسال به شما داده‌باشند. این کار را می‌توانید از طریق فرم‌های ثبت‌نام یا تأیید دو مرحله‌ای انجام دهید.

2.    ایجاد اعتماد

ایمیل‌های باکیفیت با رعایت استانداردهای احراز هویت ارسال کنید تا مخاطب به شما اعتماد کند.

3.    زیرساخت مناسب

تنظیمات فنی مانند (DNS)، (SPF) و (MTA) را بررسی کنید تا به درستی پیکربندی شده‌باشند و ایمیل‌ها به‌درستی ارسال ‌شوند.​

4.    توجه به مخاطب‌ها

لیست ایمیل خود را براساس تعامل کاربران، زمان مناسب ارسال ایمیل و شخصی‌سازی شده تقسیم‌بندی کنید. این امر نیز موجب افزایش تعامل و رضایت مخاطب‌ها می‌شود.

ایمیل مارکتینگ
در ایمیل مارکتینگ مخاطب‌هایتان را تشویق به پاسخ‌دهی کنید.

5.    نوشتن محتوای مرتبط با عناوین جذاب

محتوای ایمیل مارکتینگ‌تان باید مرتبط، ترغیب‌کننده با عناوین جذاب و طراحی واکنش‌گرا برای نمایش در تمامی دستگاه‌های مختلف باشد. از آدرس ایمیل‌های No-Reply استفاده نکنید.

نکات مهم برای نوشتن یک عنوان جذاب

  • محدود کردن عنوان بین 50 تا 60 کارکتر.
  • استفاده از کلمات قدرتمند و مبتنی بر اقدام
  • استفاده از نام مشترکین برای محتواهای شخصی‌سازی شده در عنوان
  • تعیین استراتژی برای بدنه محتوای ایمیل مارکتینگ.
بیشتر بخوانید  آینده در دستان شما، ایده‌های نو در روز جهانی بازاریابی!

6.    اجتناب از اشتباهات رایج

با خرید لیست‌ ایمیل یا استفاده از آدرس‌های “no-reply” و ارسال ایمیل‌های بدون هدف نمی‌توانید نرخ کلیک خود را بالا ببرید. پیشنهاد می‌کنیم، لیست‌های ایمیل گروه‌بندی شده تهیه کنید، برای هر محصول یا خدمت، یک لیست جداگانه درست کنید و برای هرکدام از لیست‌ها محتوای متفاوتی بنویسید. خرید لیست ایمیل بدون هدف، نه تنها نتیجه‌ی مطلبوبی برای شما ندارد، بلکه منجر به مسدود شدن ایمیل‌ها و کاهش اعتماد مخاطبان می‌شود.​

7.    استفاده از ابزارهای تحلیلی

با استفاده از ابزارهای تحلیلی، عملکرد ایمیل‌های خود را بررسی کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف کمپین‌های خود را شناسایی کرده و استراتژی‌های بهتری تدوین کنید.​

8.    تصاویر زیاد

استفاده از تصاویر زیاد در ایمیل مارکتینگ، موجب کاهش تجربه کاربری مثبت می‌شود. بنابراین از تصاویر زیاد استفاده نکنید.

9.    ساختاردهی چرخه ایمیل

ایمیل‌هایی مثل خوش‌آمدگویی، آموزش استفاده از محصول یا خدمات و … چرخه‌های ارسال ایمیل هستند که از ابتدا تا زمانی‌‌که مخاطب تبدیل به مشتری وفادار می‌رشد، باید ترتیبش را حفظ کنید و به ‌آن‌ها ساختار بدهید.

10.    استفاده از دامنه‌های اختصاصی برای ارسال ایمیل

ارسال ایمیل با دامنه‌های عمومی مانند یاهو یا جیمیل ممکن است، کمتر مورد توجه مخاطب قرار بگیرد و روی آن‌ها کلیک بخورد. اما ارسال ایمیل با دامنه اختصاصی موجب افزایش اعتبار و اعتماد کاربران می‌گردد.

11.    استفاده از سرور SMTP و خدمات‌دهنده ایمیل مارکتینگ (ESP)

برای اطمینان از تحویل صحیح ایمیل‌ها و جلوگیری از قرار گرفتن در پوشه اسپم، استفاده از سرورهای SMTP معتبر و خدمات‌دهندگان ESP توصیه می‌شود. این سرویس‌ها به مدیریت بهتر ارسال ایمیل‌ها، پیگیری نتایج و بهبود نرخ تحویل کمک می‌کنند.

و اما سخن آخر

از زمانی‌که یک کاربر ایمیلش را وارد می‌کند تا زمانی‌که تبدیل به مشتری وفادار می‌شود، کسب‌وکارها باید نکات مهمی را  رعایت کنند که در این مطلب، سعی کردیم به تمامی آن‌ها اشاره کنیم. اگر به دنبال بهبود عملکرد ایمیل مارکتینگ خود هستید و می‌خواهید از بهترین روش‌ها برای ارتباط با مخاطبان و افزایش فروش بهره ببرید، با ما در «سهامارکتینگ» تماس بگیرید و از خدمات حرفه‌ای‌مان بهره ببرید.

منابع: moosend/ martech

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به مشاوره نیاز دارید؟
پیمایش به بالا