آژانس دیجیتال سها مارکتینگ

6 دلیل کافی برای راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی

کسب‌و‌کار شخصی

تا حالا به این مسئله فکر کرده‌اید که به جای کار و تلاش برای سازمان‌ها یا شرکت‌های مختلف، برای خودتان کار کنید؟ اگر از شنیدن عبارت “راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی، هیجان‌زده می‌شوید و حسابی ذوق می‌کنید، کافی است؛ که کمی بیشتر درباره آن بدانید. 

امروز ما در سهامگ قصد داریم، به بهانه 11 اکتبر، روز جهانی کسب‌وکار شخصی، در مورد آن بنویسیم و شما را با معایب و مزایای شروع کسب‌وکار شخصی بیشتر آشنا کنیم. پس تا انتهای مطلب، همراه ما باشید

منظور از کسب‌و‌کار شخصی چیست؟

کسب‌و‌کار شخصی به شرایطی گفته می‌شود که فرد به‌صورت مستقل و اغلب؛ با سرمایه‌گذاری محدود، کارش را در زمینه‌های مختلف همچون خدمات، بازاریابی، فروش و… شروع می‌کند. این نوع کسب‌و‌کار توسط یک فرد یا یک گروه کوچک راه‌اندازی می‌شود و محدوده‌ی فعالیتش به‌صورت کوچک و محلی است. 

مهم‌ترین ویژگی‌های کسب‌و‌کار شخصی

مهم‌ترین شرایط راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی عبارتند از:

  1. مالکیت و مدیریت فردی
  2. سرمایه‌گذاری اندک
  3. تصمیم‌گیری محلی
  4. انعطاف‌پذیری
مزایای کسب‌و‌کار شخصی
کسب‌وکارهای شخصی در صورتی‌که، استراتژی و برنامه‌ریزی دقیق داشته باشند، می‌توانند رشد کرده و در آینده نه چندان طولانی، به تجارت بزرگ تبدیل شوند.

مزایای راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی

تصمیم‌گیری برای راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی نیاز به جسارت و شهامت دارد. اگر از شنیدن این خبر، هیجان‌زده می‌شوید، کافی است، بیشتر با مزایای آن آشنا شوید:

  • انگیزه مضاعف برای کار دارید.

وقتی برای شخص دیگری کار نمی‌کنید، پیداکردن انگیزه؛ کار چندان سختی نیست، مهم نیست چقدر کار می‌کنید، چون صاحب آن خودتان هستید. سخت‌کوشی و انگیزه بالا، موجب موفقیت و پاداش شما خواهد شد.

  • کاری که دوست دارید انجام می‌دهید.

کارآفرین‌های زیادی هستند که به دنبال تحقق رویای خودشان رفته‌اند. شما مدیرعامل شرکت خود هستید، بنابراین، می‌توانید شرکت خود را به گونه‌ای پایه‌ریزی و راه‌اندازی کنید که همواره آرزوی‌اش را داشتید. حتی؛ می‌توانید یک میراث؛ برای فرزندان خود به‌جا بگذارید.

  • به استقلال مالی می‌رسید.

مهم‌ترین مزیت راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی، رسیدن به استقلال مالی است. هیچ دلیلی وجود ندارد که به استقلال مالی نرسید، کافی است؛ که سخت‌کوشی و پشتکار خود را حفظ کنید تا به اهداف‌تان برسید.

بیشتر بخوانید  چطور یک کمپین تبلیغاتی، طراحی و اجرا کنیم؟

راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی نسبت به کار با دستمزد یا حقوق، مزایای متعددی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. شما در حال ساخت شرکتی هستید که پتانسیل رشد دارد. همانطور که شرکت‌تان رشد می‌کند، وضعیت مالی‌تان نیز بهتر خواهد شد.
  2. کسب‌وکار شخصی، خودش یک دارایی ارزشمند است که با رشد و ترقی‌اش، ارزش آن بیشتر می‌شود. ممکن است؛ پس از رشدش تصمیم بگیرید که آن را بفروشید یا حفظش کنید و به ورثه خود بسپارید. 
  • سبک زندگی‌تان را خودتان کنترل می‌کنید.

پس از سال‌ها گزارش‌دادن به مافوق و شرکت‌های مختلف، می‌توانید دیگر برای خودتان کار کنید و برنامه انعطاف‌پذیرتری داشته‌باشید. دیگر نیازی نیست به کسی پاسخ‌گو باشید و کارتان بررسی یا کنترل نمی‌شود.

  • کارتان را از صفر، اما؛ خلاق‌تر شروع می‌کنید.

این کار شماست، قوانینش را خودتان تعیین می‌کنید، شما محصول یا خدماتی ارائه می‌دهید که مطابق با دیدگاه خودتان است، می‌توایند براساس ایده‌هایی که همیشه به آن‌ها معتقد بودید، شرکت‌تان را راه‌اندازی ‌کنید. اغلب؛ افرادی که کسب‌وکار خود را راه‌اندازی می‌کنند، اعتقاد دارند که آنقدر آزادی رئیس خودبودن، خوب است که وقتی برای اداره شرکت خود تلاش می‌کنید، دیگر حاضر نخواهید بود، برای شخص دیگری کار کنید.

  • ریسک مالی کمتر اما؛ پتانسیل رشد بیشتر دارد.

راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی، به دلیل سرمایه‌گذاری اولیه محدود، ریسک مالی کمتر و پتانسیل رشد بالایی دارد و شما با مدیریت درست، می‌توانید، در گذر زمان، کسب‌وکارتان را تبدیل به یک تجارت بزرگ کنید. بنابراین با افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، شرایط رشد و ترقی خود را مهیا کنید.

معایب راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی

همانطور که کسب‌و‌کار شخصی مزایایی دارد، مثل هر فعالیتی، معایب و چالش‌های خاص خودش را نیز داراست. در زیر به برخی از معایب رایج در راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی اشاره می‌کنیم:

بیشتر بخوانید  مهم‌ترین افزونه‌های وردپرس رایگان کدامند؟

۱- مسئولیت بیشتر

وقتی مالک کسب‌و‌کار خودتان باشید، تمامی مسئولیت‌ها، از جمله مسائل مالی، اداری و تصمیمات استراتژیک به عهده خودتان است.

۲- فشار مالی بالا و نبود درآمد پایدار

به‌خصوص در ابتدا، ممکن است؛ فشار مالی زیاد روی‌تان باشد یا درآمدتان به ویژه در مراحل اولیه، ناپایدار یا محدود باشد.

۳- ساعات کاری طولانی

کار طولانی و بدون تعطیلی در سال‌های اولیه، یکی از نیازهای معمول و رایج کسب‌وکارهای فردی است.

۴- عدم وجود منابع و محدودیت در دسترسی به بازارها

ممکن است؛ در سال‌های ابتدایی محدودیت در پرسنل یا تجهیزات، داشته‌باشید. شاید نتوانید به‌راحتی به بازارهای بزرگ‌تر یا بین‌المللی وارد شوید.

۵- محدودیت در دسترسی به سرمایه

ممکن است، محدودیت در دسترسی به منابع مالی داشته‌باشید و سرمایه‌گذاران کمی حاضر شوند به شما کمک کنند. 

۶- فشار روانی زیاد

به دلیل مسئولیت تمامی جوانب کسب‌و‌کار، فشار روانی و استرس زیادی را ممکن است؛ تحمل کنید.

معایب راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی
هر کسب‌وکاری چالش‌های خاص خودش را دارد و موفقیت در آن نیازمند، تلاش، برنامه‌ریزی و تهیه یک سند استراتژیک درست و اصولی است.

و اما سخن آخر…

در این نوشته، سعی کردیم شما را با مزایا و معایب راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی آشنا سازیم. همانطور که اشاره کردیم، راه‌اندازی کسب‌وکار فردی در ابتدا، کمی سخت و چالش‌برانگیز است. در این مسیر، استفاده از خدمات متنوع شرکت‌های دیجیتال مارکتینگ، همچون «سهامارکتینگ» می‌تواند به شما کمک کند تا این راه پراسترس را کمی راحت‌تر و مطمئن‌تر طی کنید.

سهامارکتینگ، با هدف احترام و یادگیری، همکاری و درنهایت خلق تجربه‌ای متفاوت راه‌اندازی شده‌است. ما در این شرکت با ارائه خدمات گسترده 360 درجه در زمنیه‌های مختلف همچون بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ، راه‌اندازی سایت، سئو، تحلیل و تدوین استراتژی بازاریابی محتوایی، طراحی لوگو، ساخت هویت برند و … به شما کمک خواهیم کرد تا در سفر راه‌اندازی و رونق کسب‌وکارتان راحت‌تر و بی‌دردسرتر مسیرتان را ادامه دهید. کافی است؛ با ما تماس بگیرید.

منبع: aofund

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به مشاوره نیاز دارید؟
پیمایش به بالا