آژانس دیجیتال سها مارکتینگ

دیجیتالی‌ترین جشن جهانی؛ روز جهانی اینترنت

روز جهانی اینترنت

امروز، 29 اکتبر، روز جهانی اینترنت است. (internet day)، روزی است که به قول برخی از کارشناسان، بزرگ‌ترین کشف بشریت تا به امروز، اتفاق افتاده‌است.

این روزها؛ تصور دنیای بدون اینترنت، سخت و حتی غیرقابل تصور است. امروز با ما در سهامگ همراه شوید تا در این باره بیشتر با هم صحبت کنیم.

تاریخچه روز جهانی اینترنت

نیم قرن از نخستین پیام الکترونیکی «2 حرف (L) و (O)» می‌گذرد. این پیام در سال 1969 توسط یک دانشجو به نام «چارلی کالین» از یک کامپیوتر در دانشگاه کالیفرنیا به کامپیوتر دیگر در دانشگاه استنفورد ارسال شد. 

شاید تصورش هم، برای‌تان سخت باشد که این پیام؛ تنها چند ماه پس از راه رفتن «نیل آرمسترانگ» روی کره ماه ارسال شده‌است. اما؛ به قول معروف: «چراغ اول را روشن کرد» و پایه‌گذار اینترنت در جهان شد. 

اگر بخواهیم به تاریخچه پیدایش اینترنت بپردازیم، سر سخن دراز است. اما؛ این دستاورد، آنچنان زندگی ما را تغییر داد که این روزها، اصلا دنیای بدون آن را نمی‌توانیم تصور یا زندگی کنیم. 

با وجود اینترنت و موتورهای جستجو، دستیابی به اطلاعات و جهان پیش رو بسیار آسان شده‌است. افزون براین؛ همه ما از این کشف بزرگ بشریت، برای سرگرمی، انجام کارهای بانکی، خریدهای روزانه و حتی کمک مالی استفاده می‌کنیم. به لطف اینترنت، می‌توانیم از راه دور کار کرده و درآمد داشته‌باشیم. روابط عاشقانه‌مان را مدیریت کرده و حتی سرمایه‌گذاری کنیم و موفق نیز شویم.

اینترنت یعنی چه؟

تا حالا به این مسئله فکر کرده‌اید که واژه “اینترنت” از کجا آمده و معنای آن چیست؟ کلمه اینترنت (Internet) از دو واژه بین‌المللی (International) و شبکه (Network) گرفته شده و به معنای شبکه جهانی است و در اصطلاح به آن، نت (Net) نیز می‌گویند. مهم‌ترین خدمات این شبکه مرتبط با سرویس وب است، که مخفف «وب جهانی»(World Wide Web)  است.

روز اینترنت
انتخاب 29 اکتبر، به عنوان روز جهانی اینترنت، به اولین ارسال پیام  در سال ۱۹۶۹ میلادی برمی‌گردد.

برخی حقایق درباره اینترنت

  • کاربران اینترنت به‌طور متوسط روزانه 6 ساعت و 42 دقیقه را آنلاین می‌گذرانند.
  • گوگل پربازدیدترین وب سایت جهان در اینترنت است.
  • کاربران اینترنت، روزانه 2 ساعت و 16 دقیقه را در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنند.
  • یوتیوب در هر دقیقه 72 ساعت ویدیو آپلود می‌کند.
  • کاربران اینترنت، تا به امروز چیزی حدود 3.26 میلیارد نفر هستند که نیمی از جمعیت زمین را تشکیل می‌دهند.
  • افراد به طور متوسط، روزانه 3 میلیارد جست‌وجو در گوگل انجام می‌دهند.
  • %60 مردم برای جست‌وجو از اینترنت گوشی استفاده می‌کنند.
  • بیش از %50 کاربران اینترنت، به‌صورت هفتگی، خرید اینترنتی انجام می‌دهند.
  • نخستین دستگاه‌های خودپرداز در سال 1974 میلادی تولید شده‌اند، این وسایل اولین دستگاه‌هایی هستند که با اینترنت، سروکار دارند.
بیشتر بخوانید  آینده در دستان شما، ایده‌های نو در روز جهانی بازاریابی!

کاربرد اینترنت در دیجیتال مارکتینگ

وقتی صحبت از مارکتینگ می‌شود؛ نخستین و اصلی‌ترین گام کار، وجود اینترنت است. اینترنت به شرکت‌های دیجیتال مارکتینگ کمک می‌کند تا با هدف گسترش تبلیغات، تعامل با مشتریان و افزایش فروش، از ابزارها و راهکارهای متعدد استفاده کنند. در زیر به برخی از کاربردهای اصلی اینترنت در دیجیتال مارکتینگ اشاره می‌کنیم:

۱- سایت

طراحی ‌سایت مخصوص به کسب‌و‌کار با اطلاعات کامل در مورد محصولات و خدمات، راه‌اندازی فروشگاه آنلاین و ارائه محتواهای جذاب برای مشتریان، از جمله، استفاده‌های اصلی اینترنت در دیجیتال مارکتینگ است.

۲- مدیریت تبلیغات آنلاین

تبلیغات پرداختی همچون «تبلیغات گوگل AdWords » و «تبلیغات فیسبوک» با اینترنت سروکار دارند و شرکت‌ها با وجود این پلتفرم‌ها می‌توانند تبلیغات خود را به مشتریان مورد نظرشان ارائه دهند.

۳- رسانه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و لینکدین با اینترنت کار می‌کنند و به شرکت‌ها، امکان تعامل بیشتر با مشتریان را می‌دهند، محتوای ارزشمند ارائه می‌دهند و ارتباط برقرار می‌کنند.

۴- ایمیل مارکتینگ

ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی و اخبارنامه‌ها به مشتریان از روش‌های موثر در دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود که آن نیز با کمک اینترنت انجام می‌گردد.

۵- محتوا مارکتینگ

ایجاد و اشتراک‌گذاری محتواهای ارزشمند مثل مقالات، ویدئوها، و پادکست‌ها که مشتریان را جذب و ترغیب کنند، در فضای اینترنت امکان‌پذیر است.

۶- بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO)

از اینترنت برای افزایش بازدید ‌سایت‌ها در نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل، بهینه‌سازی محتوا و ساختار ‌سایت‌ها استفاده می‌کنند.

۷- تجزیه و تحلیل داده

 از ابزارهای تجزیه و تحلیل داده برای درک عملکرد کمپین‌ها و بهبود راهکارهای دیجیتال مارکتینگ استفاده می‌شود.

۸- تبلیغات تحت ویدئو

استفاده از پلتفرم‌های مشهوری مانند YouTube و Vimeo برای انتشار تبلیغات تحت ویدئو و جذب مخاطبان از طریق محتوای تصویری نیز بدون وجود اینترنت، امکان‌پذیر نیست.

۹- بازاریابی تلفن همراه

تبلیغات و مارکتینگ از طریق تلفن‌های همراه و اپلیکیشن‌های موبایل برای دسترسی به مخاطبان در هر زمان و مکان هم با اینترنت امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید  صفر تا صد بازاریابی برونگرا + مهم‌ترین ویژگی‌ها و مشکلاتش

۱۰- تبلیغات محتوایی

تبلیغات ارزشمند و مفهومی که به تحلیل مسائل مشتریان می‌پردازد و راه‌حل‌های مرتبط ارائه می‌دهد.

از طریق این ابزارها و راهکارهای دیجیتال مارکتینگ، شرکت‌ها توانایی دسترسی به مشتریان جدید، ارتقاء تعامل با مشتریان فعلی، افزایش شناخت نام تجاری و فروش را دارند.

چرا روز جهانی اینترنت انتخاب شد؟

internet day، فرصتی است، برای یادآوری این واقعیت که اینترنت، یک ابزار قدرتمند است که می‌تواند برای بهبود زندگی انسان‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش، ارتباطات، تجارت و سرگرمی استفاده شود. در زیر به برخی از دلایل اصلی انتخاب روز جهانی اینترنت اشاره می‌کنیم:

  • تأثیر اینترنت در ارتباطات

اینترنت، به‌عنوان یک شبکه جهانی ارتباطات، امکان ارتباط میان افراد و سازمان‌ها را در سرتاسر جهان، بسیار آسان کرده‌است. انتخاب روز جهانی اینترنت به‌منظور تجدید نظر در این تأثیر گسترده و اهمیت ارتباطات جهانی است.

  • ترویج دسترسی به اینترنت

این روز فرصتی است تا موضوع دسترسی عمومی مردم جهان به اینترنت دوباره مطرح شود. 

  • توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات

اینترنت و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) تأثیر بسزایی بر توسعه و پیشرفت جوامع دارند. توسعه نرم‌افزارها، پایگاه‌های داده و سیستم‌های اینترنتی برای بهبود کارکردهای مختلف از طب گرفته تا مدیریت منابع آب استفاده می‌شود.

  • ترویج امنیت اینترنتی

امنیت در محیط آنلاین یکی از چالش‌های اصلی مرتبط با اینترنت است. روز جهانی اینترنت به فرصتی برای آگاهی در مورد امنیت در فضای آنلاین و ترویج شیوه‌ها و راهکارهای بهبود امنیت در اینترنت می‌پردازد.

  • تبادل ایده‌ها و نوآوری

اینترنت به محیطی برای تبادل ایده‌ها و نوآوری در سطح جهانی تبدیل شده‌است. این روز به فرصتی برای تشویق همکاری‌های بین‌المللی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌پردازد.

internet day
روز جهانی اینترنت، یک رویداد سالانه است که توجه جوامع جهانی را به مزایا و چالش‌های اینترنت در سراسر این کره خاکی جلب می‌کند.

و اما سخن آخر…

شرکت‌های مارکتینگ همچون ما در مجموعه «سهامارکتینگ»، اساس کارمان با اینترنت و فضای مجازی است. جا دارد، روز جهانی اینترنت را به تمامی افرادی که در این فضا کار می‌کنند، تبریک بگوییم. اگر می‌خواهید، درباره ما بیشتر بدانید، باید بگوییم:

سهامارکتینگ، یک شرکت دیجیتال مارکتینگ است که با هدف احترام و یادگیری، همکاری و درنهایت خلق تجربه‌ای متفاوت راه‌اندازی شده‌است. ما در این شرکت با ارائه خدمات گسترده 360 درجه در زمنیه‌های مختلف به شما کمک خواهیم کرد تا در سفر راه‌اندازی و رونق کسب‌وکارتان راحت‌تر و بی‌دردسرتر مسیرتان را ادامه دهید. کافی است؛ با ما تماس بگیرید.

منابع: vedantu/ sysgen/ daysoftheyear/ nationaldaycalendar

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به مشاوره نیاز دارید؟
پیمایش به بالا